KOIKE CNC Machines

SmartLift plasma

product picture

Omschrijving

KOIKE toortslift SmartLift ARC120
 De Koike SmartLift met magnetische toortshouder als bots -en breukbeveiliging is uitgevoerd met initiële hoogteregeling en ontworpen voor precisie plasmasystemen waar een snelle en nauwkeurige hoogteregeling, om een zo goed als mogelijke snijkwaliteit te garanderen, een vereiste is.
De in de KATANA CNC besturing geïntegreerde wizard zorgt voor alle benodigde parameters zoals precisie, materiaaldikte, materiaalsoort, snijsnelheid, snijkwaliteit etc.
De SmartLift is uitgevoerd met een onderhoudsvrije AC motor en lineaire precisiegeleidingen.

Initiële hoogteregeling (IHS) met bots beveiliging
Exacte hoogteregeling, waarbij gebruikt gemaakt wordt van het nozzlecontact (elektrisch of mechanisch), zorgt voor een constante hoogte tijdens het piercen en het snijden.
Het ingebouwde ARC Voltage Control systeem zorgt bovendien voor een verbeterde snijkwaliteit en een langere levensduur van de slijtdelen.
De bots beveiliging wordt gerealiseerd door de magnetische houders in de toorts. Na beroering opnieuw positioneren en reset geven op de besturing.

Plasma beschermgordijn
Het plasmagordijn beschermt de machinebediener tegen UV stralen en plasmaspetters. Het gordijn kan eenvoudig verwisseld worden.

Geschikt voor de volgende machine(s)

Downloads